DergiPark logo
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Food Health and Technology Innovations

Cilt: 1 Sayı: 3, 10.12.2018

Yıl: 2018

Food Health and Technology Innovations

Konferans Bildirisi

0. Mandarin Peel Effervescent : Antioxidant Value-Added Product

Özlem Tokuşoğlu

Sayfa : 85-94
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

0. Enzyme Based Biomarkers – Applications in Novel Food Processing and Analysis

Barbara Rasco

Sayfa : 95-96
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Konferans Bildirisi

0. Aronia Berry Based New Food Products and Shelf Life Stability Studies

Özlem Tokuşoğlu

Sayfa : 97-99
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • FHTI Vol 1 No 3
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 1, 4.03.2018
    • Cilt: 1 Sayı: 2, 6.06.2018
    • Cilt: 1 Sayı: 3, 10.12.2018
    • Cilt: 2 Sayı: 5, 30.09.2019
    • Cilt: 2 Sayı: 6, 31.12.2019